Industrieel Co. van Zhejianglibo, Ltd.

   De belangrijke fabrikant van de boomstamkabel in China.

             Deskundige voor lekke voederkabel.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Shaoxing Libo Electric Co., Ltd

Ik ben online Chatten Nu
China Shaoxing Libo Electric Co., Ltd certificaten
China Shaoxing Libo Electric Co., Ltd certificaten
Ik houd van de efficiency van Libo hig en stabiele kwaliteit, verwacht dat ik Libo voortaan aanbiedt meer hoogte - kwaliteit RG6.

—— M. Martin

De de boomstamkabel van Libo is van zeer hoog - de kwaliteit en het is aan de zeer concurrerende prijs, zal mijn team grotere orde in de volgende maanden plaatsen.

—— M. Aaron

Het is het 7de jaar dat ik naadloze de boomstamkabels van de aluminiumbuis van Libo koop, zal mijn bedrijf tot meer kabels zoals RG-vlechtenkabel van Libo opdracht geven.

—— M. Marthew Whitman

Ik zal de kabel van chooslibo mijn verkoper voor mijn grote offerte in Januari 2015 zijn, omdat de kwaliteit van RG6 van Libo en RG11 om zeer goed worden bewezen te zijn.

—— M. Rober Karline

Wij plaatsen regelmatige orden voor coaxiale kabels van Libo sinds 3 jaar geleden, vertrouwen op wij onze samenwerking meer in jaar van 2015 zal zijn.

—— M. Paul Smith

Hoog - de kwaliteit en de redelijke prijs, dit zijn de reden dat ik Libo om één van mijn verkopers verkies te zijn.

—— M. Steven Silva

Wij werken met Libo omdat zij zeer stabiele productkwaliteit hebben die voor alle kopers zo belangrijk is.

—— Ms.Angela Santos

Shaoxing Libo Electric Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Shaoxing Libo Electric Co., Ltd Shaoxing Libo Electric Co., Ltd Shaoxing Libo Electric Co., Ltd Shaoxing Libo Electric Co., Ltd Shaoxing Libo Electric Co., Ltd Shaoxing Libo Electric Co., Ltd
Beeld van Libo-de poort van het bedrijf Productielijn van de boomstamkabel van de aluminiumbuis RG kabel het testen ruimte Strikte beproevingsprocedure voor coaxiale kabels Onthaal aan Libo Partners van markt overzee

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Libo
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 35 Million-35.1 Million
Opgericht Jaar : 1994
Export pct : 90% - 100%

Zoals gekend aan allen, is Shaoxing een plaats gunstig voor het geven van geboorte aan grote die mensen en een plaats met de fijne geesten van het heelal wordt begiftigd. De torenhoge Jishan-Berg en de stromende Jianshui-Rivier voeden de bloeiende beschaving van deze beroemde historische en culturele stad.

 

Ongeveer 2500 jaar geleden, was Pingshui bij de voet van Kuaijishan-Berg de productiebasis van bronswapens voor het oude koninkrijk van Yue geweest. De verhalen van Rizhu-Berg die de naam van het zwaard-afgietsel in één dag door Ou Yezi kregen, evenals Sanzao (Drie Furnances) zijn van Shangzao, Zhongzao en Xiazao, wijd verteld door generaties. Nu, zich baseert op de innovatieve technologie en de ideeën en top-class kwaliteit, Libo-leidt de Groep Shaoxing de nieuwe tendens van koper en aluminiumverwerking.

 

De Libogroep is een nationaal erkende Hi-Tech Onderneming zich in koper en aluminiumverwerking specialiseren, elektronische draad en kabel, machines productie, nieuwe energiematerialen en onroerende goederenontwikkeling die, met inbegrip van 12 dochterondernemingen en 2000 werknemers. Toegekend het is één van de 500 grootste particuliere ondernemingen in China en Gevorderde Arbeid en Sociale zekerheidonderneming en een Zeer belangrijke en Belangrijke Onderneming in Shaoxing. „Libo is“ het Bekende Handelsmerk van China geweest.

 

De Libokabel is hulp van Libo-Groep, is het gespecialiseerd in de productie van de fysiek-schuim coaxiale kabel van rf, naadloze de boomstamkabel van de aluminiumbuis, lekke voederkabel, zonnepv lint en kabel. Met de geavanceerde fysieke hoog-schuimproductielijnen en ononderbroken-uitdrijft de naadloze productielijnen van de aluminiumbuis, bezit het nu de jaarlijkse capaciteit van 60.000 km coaxiale kabels, met de kwaliteit van wereldklasse. De producten zijn verklaard door UL en Ce en uitgevoerd naar Europese en Amerikaanse markt. Het zonnepv lint en de kabel maken gebruik van de zuurstofvrije koperstrook als spatie en het bezit het uitstekende elektrische geleidingsvermogen en de gunstige soldeerselcapaciteit en de flexibiliteit, die door de meerderheid van gebruikers goed is gekeurd.

Contactgegevens
Shaoxing Libo Electric Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Maria

Tel.: +86-13957580173

Fax: 86-575-89866110

Direct Stuur uw aanvraag naar ons