Industrieel Co. van Zhejianglibo, Ltd.

   De belangrijke fabrikant van de boomstamkabel in China.

             Deskundige voor lekke voederkabel.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis Over ons

Geschiedenis

Ik ben online Chatten Nu
China Shaoxing Libo Electric Co., Ltd certificaten
China Shaoxing Libo Electric Co., Ltd certificaten
Ik houd van de efficiency van Libo hig en stabiele kwaliteit, verwacht dat ik Libo voortaan aanbiedt meer hoogte - kwaliteit RG6.

—— M. Martin

De de boomstamkabel van Libo is van zeer hoog - de kwaliteit en het is aan de zeer concurrerende prijs, zal mijn team grotere orde in de volgende maanden plaatsen.

—— M. Aaron

Het is het 7de jaar dat ik naadloze de boomstamkabels van de aluminiumbuis van Libo koop, zal mijn bedrijf tot meer kabels zoals RG-vlechtenkabel van Libo opdracht geven.

—— M. Marthew Whitman

Ik zal de kabel van chooslibo mijn verkoper voor mijn grote offerte in Januari 2015 zijn, omdat de kwaliteit van RG6 van Libo en RG11 om zeer goed worden bewezen te zijn.

—— M. Rober Karline

Wij plaatsen regelmatige orden voor coaxiale kabels van Libo sinds 3 jaar geleden, vertrouwen op wij onze samenwerking meer in jaar van 2015 zal zijn.

—— M. Paul Smith

Hoog - de kwaliteit en de redelijke prijs, dit zijn de reden dat ik Libo om één van mijn verkopers verkies te zijn.

—— M. Steven Silva

Wij werken met Libo omdat zij zeer stabiele productkwaliteit hebben die voor alle kopers zo belangrijk is.

—— Ms.Angela Santos

Shaoxing Libo Electric Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Shaoxing Libo Electric Co., Ltd Shaoxing Libo Electric Co., Ltd Shaoxing Libo Electric Co., Ltd Shaoxing Libo Electric Co., Ltd Shaoxing Libo Electric Co., Ltd Shaoxing Libo Electric Co., Ltd
Beeld van Libo-de poort van het bedrijf Productielijn van de boomstamkabel van de aluminiumbuis RG kabel het testen ruimte Strikte beproevingsprocedure voor coaxiale kabels Onthaal aan Libo Partners van markt overzee

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Libo
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 35 Million-35.1 Million
Opgericht Jaar : 1994
Export pct : 90% - 100%

Vertrouwend op het „Provinciale High-tech het Onderzoek en de Ontwikkelingscentrum van Libo“ en een team van gekwalificeerde en professionele technici, Libo-kan de Groep om zich op de exploratie van scherp-randtechnologie te concentreren en constant bij de technische innovatie en het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten aan te dringen. Het bedrijf heeft nu de onderneming-universitair-onderzoek samenwerking op lange termijn met vele binnenlandse hogescholen en universiteiten en onderzoeksinstellingen gevestigd, die de weg van technische innovatie zoeken. Het heeft nu 10 uitvindingsoctrooien, 20 gebruiksmodeloctrooien en 20 nieuwe producten over het provinciaal-niveau bereikt. Zijn „fysieke hoog-schuimpe isolatierf coaxiale kabel“, de „fysieke kabel van de hoog-schuimtelevisie met buitenleider van naadloze aluminiumbuis“, is vermeld in de nationale projecten van het toortsprogramma, en Zeer belangrijke Projecten in het Nationale Wetenschap & Technologiepijlerprogramma. Het bedrijf ontving ook en nam aan de voorbereiding van meer dan 10 nationale industriële normen deel, die hoge reputatie van de markt ontvangen.

 

.

Contactgegevens
Shaoxing Libo Electric Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Maria

Tel.: +86-13957580173

Fax: 86-575-89866110

Direct Stuur uw aanvraag naar ons